Betalen

Veilig betalen

Betalingen worden verwerkt via onze betaalservice MultiSafepay (iDeal, Paypal, Maestro, Mistercash worden hierin verwerkt), zij zorgt voor een veilige afhandeling van transacties. King Louie heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens. Zo wordt je privacy beschermd. Je herkent de beveiligde verbinding aan het slotje bovenin het venster.

Betaalmogelijkheden

Creditcard

Wanneer je kiest voor betaling met Visa of Mastercard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Creditcardgegevens zijn dus niet inzichtelijk voor King Louie en je laat ook geen gegevens achter op onze website. In geval van retour, wordt het bedrag teruggestort op de creditcard waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.

PayPal

Paypal is een wereldwijd online betaalsysteem, waarbij je bankrekening of creditcard is gekoppeld aan een Paypal internetrekening. Zo kun je op een veilige manier online aankopen doen, zonder jouw financiële informatie door te geven.

Bancontact

Met Bancontact kunnen Belgische bankrekeninghouders thuis betalen via online bankieren. Meer informatie over Bancontact.

Maestro®

In België kun je ook online betalen met Maestro®. Om jouw Maestro® kaart te activeren, neem je contact op met jouw bank. Via hen ontvang je een authenticatiemiddel. Dit heb je nodig voor elke online aankoop die je doet.

King Louie cadeaubon of tegoed

Als je een King Louie-tegoed hebt, kun je dat inzetten bij al je aankopen in de webshop. Vink tijdens het afrekenen onder het kopje ‘betaalwijze’ de optie: ‘betaal met mijn King Louie-tegoed’ aan. Heb je een cadeaubon gekregen? Dan vul je tijdens het afrekenen de cadeaubon code in.

Retourbetalingen

Wanneer je een retournering hebt gedaan, ontvang je van ons een bevestiging zodra we deze ontvangen hebben. Als de retournering bij ons binnen is, vergoeden we het retourbedrag binnen 5 werkdagen. De retourbetalingen worden altijd gedaan via dezelfde weg als de oorspronkelijke betaling. Mocht je dus betaald hebben met een creditcard, dan wordt het bedrag ook teruggestort op je creditcard en betaal je via Paypal dan gaat de retourbetaling naar je Paypalrekening.  

♥ Heb je overige vragen over het betalen van je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Language

Select your country and language

Back to top